Stage of afstuderen

ProjectSoft B.V. biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Wij investeren graag in jong talent en bieden afstudeerstages aan waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn.

Op dit hebben we de volgende opdrachten:

 

De afstudeeropdracht

ProjectSoft B.V. levert een point-to-point solution die veelal geintegreerd wordt met een Enterprise Resource Planning (ERP)  oplossing. Het ERP landschap is constant in verandering en het is van belang om up-to-date te blijven met de trends en ontwikkelingen in deze markt. Marktonderzoeksbureau Gartner stelt bijvoorbeeld dat de maatwerk ERP systemen in de nabije toekomst een blok aan het been vormen van veel organisaties. Het systeem blijft achter in functionaliteit en flexibiliteit, maar hoe kan alsnog worden ingespeeld op de sterke behoefte aan flexibiliteit en responsiviteit?

In deze afstudeeropdracht ga je onderzoeken wat de trends zijn binnen de ERP markt en in hoeverre ProjectSoft PM zijn toegevoegde waarde kan profileren. Het moet voor de klant duidelijk worden in welke richting ERP zich ontwikkeld zodat processen en diensten optimaal kunnen blijven worden ondersteund maar tegelijkertijd gebruik wordt gemaakt van ProjectSoft PM. Hierbij kijk je niet alleen naar bijvoorbeeld de ontwikkelingen van SAP en Oracle, maar neem je ook de andere ERP spelers mee.

Wie zoeken we

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in de richting Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica. Verder ben je:

o   Communicatief vaardig

o   Een doorzetter

Dit bieden wij jou

Afstuderen binnen de ProjectSoft B.V. betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van ProjectSoft B.V. en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij met een eigen werkplek.

Geïnteresseerd

Meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 10 451 6112. Je kan je sollicitatie (motivatie en CV) naar ons mailen via hrm@projectsoft.nl