Werken bij

ProjectSoft B.V. is in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot een gezonde, succesvolle, flexibele en innovatieve onderneming. We staan voor een nieuwe periode van ontwikkeling en groei, waarin verdere professionalisering, innovatie en uitbreiding centraal staan. Denk jij ons te kunnen helpen met het waarmaken van onze ambitie? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers in diverse vakgebieden, die met frisse ideeën zowel zichzelf als ProjectSoft PM willen door ontwikkelen.

 

Wij zijn een kennisintensieve organisatie en kennispartner in business voor onze klanten. Om jou als medewerker mee te laten groeien met de organisatie, zijn kennisdeling en opleidingen van groot belang. Het is voor iedereen mogelijk om opleidingen te volgen.

 

We bieden jou als medewerker een uitdagende werkomgeving en een collegiale en informele werksfeer, waardoor je op een prettige manier je werk kunt doen en persoonlijk kunt blijven groeien.

 

We ondersteunen je bij het combineren van werk- en zorgtaken, om zodoende een juiste balans te vinden tussen je werk- en zorgsituatie. Daarnaast bieden wij in overleg flexibiliteit in werktijden. Ook bieden wij je, naast de mogelijkheid om in deeltijd te werken, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, afhankelijk van je functie en situatie. Voor een goed contact met collega’s is aanwezigheid op kantoor uiteraard van belang.

 

We verwachten van jou als medewerker dat je over de juiste competenties beschikt om je functie goed uit te kunnen voeren, en dat je je proactief ontwikkelt om te blijven groeien.

 

Je krijgt ruimte voor creativiteit en innovatie, waardoor je groeit en ProjectSoft B.V. méér is dan alleen een softwareleverancier: samen zorgen we voor innovatieve en verrassende software, denken we met de klant mee en helpen hem daardoor nog succesvoller te worden.

 

We hebben een helder en eerlijk personeelsbeleid.

 

We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden. ProjectSoft B.V. voert regelmatig een beloningsonderzoek uit met als doel de marktconformiteit van de beloningen van de verschillende functies te toetsen. De ProjectSoft B.V. CAO à-la-carte stelt je in staat de arbeidsvoorwaarden in financiële zin beter aan te laten sluiten op je persoonlijke wensen en leefsituatie.

Naar de vacatures